Cucak Rowo - Yan Velia & Agus Kentus

 Rasika Semarang,  24-05-2013 11:35:14

  

qqqq8

Kucoba coba melempar manggis
Manggis kulempar mangga kudapat,
Kucoba coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat

Iki piye iki piye iki piye
Wong tuwo rabi perawan,
Prawane yen bengi nangis wae,
Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo,
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune,
Yen digoyang ser-ser aduh enake

Jamane jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo,
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune,
Yen digoyang ser-ser aduh enake

Tags: , , , , , , ,

Komentar

Counting


LATEST TUNE-IN


  • 27 Apr 2013 15:19
    cucak rowoooo ________


  • 26 Apr 2013 13:11
    Cucak Rowo - Yan Velia & Agus Kentus


  • 26 Apr 2013 11:40
    denger lagu ini ya